Blog

Vier tips bij een Yammer introductie

Oké, dus jouw organisatie gaat voor verbinding, kennis laten stromen, leren van elkaar en wil "over de silo's heen" communiceren. Veelal belangrijke redenen om een sociaal netwerk als Yammer in de organisatie te introduceren. Je collega's en leidinggevende zijn enthousiast over je [...]

Yammer; 3 updates waar je blij van wordt

In de afgelopen periode zijn er meerdere updates voor Yammer geweest . Ik geef je een inzicht in drie updates waar je blij van wordt!

Top 10 Office 365 Roadmap Updates (November 2016)

Wauw; wat een geweldige maand was Oktober qua Office 365 Roadmap updates. Microsoft heeft weer een berg met nieuwe functionaliteit beschikbaar gesteld of aangekondigd waar we uit mogen putten. De meest belangrijke onderwerpen die in Oktober zijn geïntroduceerd:

Adoptie: wat is nou het allerbelangrijkste?

In recente gesprekken met organisaties over het onderwerp adoptie kwam regelmatig de vraag, ‘als we nu Office 365 gaan introduceren, wat is dan het allerbelangrijkste dat we moeten doen voor adoptie?’ Deze vraag gaat bij mij altijd een beetje wringen.

Yammer: de kracht van enterprise social

Yammer? 'Ja, dat hebben wij wel. We doen er alleen niks meer mee.'  'Yammer, dat is toch Facebook voor bedrijven?' 'Dat gebruik ik niet'. Ik hoor het vaak, wanneer ik er naar vraag.

Yammer: 5 x wat je vooral niet moet doen

Yammer. We kennen het inmiddels allemaal. Van horen zeggen. Van succesvolle implementaties. En helaas vaak ook van "ja, dat hebben we wel, maar we doen er niks mee". En dat laatste, dat is zo jammer, want dat is helemaal niet nodig. Daarom 5 keer wat je niet moet doen, als je kiest voor Yammer.

Yammer voor iedereen beschikbaar

Maak je klaar voor Yammer! Microsoft kondigt namelijk aan, dat Yammer binnenkort voor iedereen wordt geactiveerd.

Mijn eerste half jaar bij Wortell

Het is alweer bijna een half jaar geleden dat ik startte als consultant bij Wortell. Nu het einde van het jaar nadert, is het tijd voor een terugblik. Of lees eerst mijn blog Mijn eerste maand bij Wortell.

[Video] Bestaat het intranet nog over 5 jaar?

Die vraag stelden we aan bezoekers van Congres SharePoint 2015.

Meer omzet met CRM Online Verkoop module

Meer verkoopkansen spotten, pakken en daarmee de omzet verhogen? Met CRM Online werk je sneller en productiever resulterend in een hogere klanttevredenheid en betere verkoopresultaten. Lees in deze blog wat CRM Online is, wat het kan, hoe je het gebruikt en wat het voor jou en je organisatie kan [...]

1 2